Stornebba for første gang

Motbakke. Ganske mange raumaværinger hadde tatt turen til Vistdal for å være med på historiens første Stornabba opp.
Nyheter

Vistdal idrettslag var fornøyd med det første Stornebba rett opp som ble arrangert sist søndag. Det forteller Frank Sandnes i idrettslaget i Vistdal. 25 deltakere var med i konkurranseklassen og i tillegg deltok 40 i trimklassen til topps.

Og fra Rauma stilte sterke løpere både i dame og herreklassen. I tillegg var både Mia Merlid og Iver Synstnes Hole med i klassen 12-13 år.

Men ingen kunne hamle opp med brødrene Bugge fra Eidsvåg som vinner nesten alt de stiller opp i lokalt. Anders og Øyvind Bugge sørget for familiens dobbeltseier om det blir sett bort fra de ulike klassene.

Av Raumas løpere merker vi oss Marita Monsås Dahle som ble nummer to i klasse damer over 40 år. Her ble dessuten Heidi Skaug nummer fem. Terje Hole vant sin klasse for herrer over 40 år og her ble Frode Dahle nummer to. Runar Ødegård som er fra Vistdal, men som har bosatt seg i Gjerdsetbygda, ble nummer to i klasse 20 til 39 år.

Men den beste av alle prestasjonene, stod kanskje Iver Synstnes Hole for. Han løp til topps på tiden 37,45 og hadde bare brødrene Bugge foran seg på listen. Her er nok et nytt løpstalent funnet.