Skisenter blir stengt i påska

Snøen borte. – Vi stenger skitrekket enten i dag eller i morgen, sa driftsleder Johnny Rønning ved Rauma Skisenter AS mandag 18 april.
Nyheter

– Vi hadde sjølsagt et håp om at trekket skulle være åpent i påska sjøl om høgtida kom svært seint i år. Men snøen har minket svært mye de siste ukene og på lørdag hadde vi dugnad for å få kjørt på snø på flere steder i bakken og langs traseen til skitrekket. Nå har det vært så mildt at vi ser ingen annen løsning enn å stenge. Jeg er på Oppdal akkurat nå for å hente skuteren som har vært inne til reparasjon, men så langt jeg kjenner til blir skitrekket i Skorgedalen stengt enten i dag (mandag, red.anm.) eller tirsdag, sa Rønning til Åndalsnes Avis i 14.30-tida mandag ettermiddag.

Skitrekket åpnet i midten av desember og har holdt mye åpent denne vinteren. Men det er ikke alle helgene at værgudene har vært på skitrekkets side. Rønning sier at de likevel er fornøyd med vinteren og at forholdsvis mange har hatt mange gode skiopplevelser i skitrekket denne vinteren.

Han henviser ellers til www.raumaskisenter.com for oppdatering hvis værforholdene skulle endre seg framover.

Dette blir en av de første påskene på lenge at skitrekket i Skorgedalen ikke har vært åpent i påska. Men så er det også lenge siden påska har kommet så seint som akkurat i år. Og det er nærmere 30 år til det skjer igjen.