"Avkledt" i Ålesund, avskiltet i Romsdalen

På vei hjem fra Color Line stadion, der Ålesund knuste Vålerenga 2-0, møtte supportene i Klanen et nytt nederlag da de skulle passere Romsdalen.

Jostein Ellingsen i Klanstyret og sjåfør Erik Larsen (til høyre). Resten av Klanen i dagen derpå-stemning i bakgrunnen.   Foto: Tormod Lien

Nyheter

På trafikkstasjonen Horgheim ved Trollveggen, ble bussen med supportere stoppet av vegvesenet, med det resultat at den innleide Bohembussen ble avskiltet på stedet, da den ikke var EU-godkjent.

- Å tape 2-0 mot Ålesund var fryktelig, sier Jostein Ellingsen i Klanstyret, som erkjenner at Vålerenga som spilte dårlig ikke hadde en sjanse denne gang. - Men vi vant tribunekampen lett, sier han videre dagen derpå, like etter at bussen ble avskiltet.

- Takket være hyggelige folk i Romsdalen, har vi nå fått leid oss en ny buss fra Veøy Buss, sier Espen Bjørneseth, som tross alt skryter av den flotte naturen i Romsdalsområdet.

To-tre timer forsinket gikk turen videre i 16-tida lørdag.

Bohembussen til Klanen står igjen på Åndalsnes.

Statens vegvesen melder at det etter kontroller både fredag og lørdag har blitt gjort tre avskiltinger som følge av diverse forhold. En sak håndteres videre av politiet. En hadde overlast og måtte laste om og fire fikk trafikkgebyr.