Eget tog for barna

Torsdag går det eget tog med Raumabanen med 170 barn fra Rauma ombord.
Nyheter

NSB, Brannbamsen Bjørnis og brannkonstabler fra Trondheim, Molde og Rauma stiller når det skal kjøres eget tog for barna på Raumabanen.

NSB skal i samarbeid med Trøndelag Brann og Redningstjeneste og Romsdal Reiseliv og Handel ta med barnehagebarn i Rauma på gratis togtur torsdag. 170 barn blir med på turen sammen med sine barnehageansatte.

- Ekstratog

- Torsdag 18. juni kjører vi ekstratog Åndalsnes – Bjorli kun for barna. Det er toget vi ellers bruker til cruisegjester de da får oppleve. Om bord i toget får barna hilse på Brannbamsen Bjørnis. Bjørnis har dessuten fått forsterkninger. På turen blir det med brannkonstabler både fra Trondheim, Molde og Åndalsnes, opplyser salgs- og markedsansvarlig Terje Fossum for Dovrebanen til Åndalsnes Avis.

- TBRT har laget et eget pedagogisk opplegg for barnehager. Dette består av brannbamsen Bjørnis, egen Bjørnis sang og aktiviteter med fokus på brannvern, sier Fossum.

- Det blir også litt å bite i for våre små gjester. I tillegg får vi veldig god hjelp fra Romsdal Reiseliv og Handel sitt salgskontor på stasjonen. De blir med på turen som vertskap.

– Akkurat som på cruisetogene, fortsetter Fossum.