- En hall med aktiviteter

Gründercampen på RVS er godt i gang mandag morgen, og alle de vel 100 elevene i vg1 og vg2 fikk samme oppgave; utarbeide et aktivitetstilbud for ungdom.
Nyheter

– Vi ser for oss en hall som kan romme alle aktiviteter som idrett, tv-spill, konkurranser, og disko, sier gruppe nummer 7- som kaller seg Pluggen.

For det første elevene som deltar på Gründercampen på RVS i dag må gjøre, er å gi gruppa et navn. Deretter må de innen ganske få timer, presentere en idé om hvordan de vil skape en aktivitet for ungdom- som engasjerer og skaper stor deltakelse.

– Her må det vises kreativitet. Et idéforslag om en pub, går nok ikke av med seieren, smiler rektor Erik Brekken.

Det er Rauma kommune med Øystein Valde som er oppdragsgiver, og litt av poenget med oppgaven er at ideen skal være realistisk og gjennomførbar.

– Og at eventuelle tomme offentlige lokaler på kveldstid, kan tas i bruk, sier Tina Veseth Kristoffersen fra Ungt Entreprenørskap som står bak arrangementet.

Elevene får bruke internett til idémyldringen, i tillegg til sju lokale veiledere som kommer fra bedrifter som Nordveggen, Frivillighetssentralen og Fylkeskommunens kulturavdeling.

Vinnerforslaget vil bli presentert klokka tre i ettermiddag.