Super supergutt

RaumaRock. Thoris Supergutt tok barna med storm lørdag.
Nyheter

Første post på rockeprogrammet lørdag var årets tilbud til de minste, og familien for øvrig. Thoris Supergutt entret hovedscena og kjørte på fra første sekund. Den noe glisne forsamlinga ble ganske fort mindre glissen.


I løpet av få minutter klarte artisten å engasjere både barn og voksne. Showet var blant de absolutt bedre vi har sett og man fikk ikke inntrykket man ofte får, av at dette var et halvhjertet og lettkjøpt opplegg.


Thoris Supergutt var rett og slett super. Spillegleden og engasjementet framsto som ekte og han hadde også rom for å leke litt med både manus og framføring.


Særlig ble det fornøyelig da han skulle blåse opp en ballong til den sprakk. Stakkars Thoris Supergutt hadde fått en ekstra stor ballong, og han blåst og blåste og blåste. Han skulle nemlig vise publikum hvordan han gjorde en rampestrek mot en kompis. Men da ballongen bare ble større og større uten å sprekke, henvendte en svimmel supergutt seg til arrangøren og sa han hadde bedt om små ballonger.


Ikke bare holdt han seg på scena i ensom majestet heller. Flere ganger i løpet av forestillinga gikk, eller hoppet, han ned til publikum. Enten det var for å sprute vann på den, danse med dem eller kile dem.


Noen av de minste syntes nok det ble i skumleste laget med nærkontakt, men dette visste supergutten også å ta hensyn til, etter hvert. Artisten engasjerte barna på en fabelaktig måte, og det var stor stas for de små å komme opp på scena og gjøre Elvis-bevegelser, blant annet.