«Fjellfoten» boligområde med 100 boenheter er klar for regulering:

– Flere har nok funnet sin drømmeplass allerede

Petra og Aslak Heinåli har 60 dekar med regulert boligområde tilgjengelig i Isfjorden. Nå har de fått Idéhus Ålesund AS til å ta utbyggingen.

Attraktivt: Boligfeltet Petra og Aslak Heinåli eier, er et attraktivt området ved foten av fjellheimen i Isfjorden. Her vil det med tid og stunder komme vel 100 boenheter. Idéhus Ålesund AS har tatt på seg jobben med å regulere og bygge husene på feltet.   Foto: Evy Kavli

Nyheter

Det var gjennom Åndalsnes Avis at Petra og Aslak Heinåli i slutten av juli i fjor, sto frem med et ønske om at noen kunne hjelpe dem med å regulere det store boligområdet de har ved foten av fjellheimen i Isfjorden. Heinåli har allerede regulert bygd ut åtte tomter, men følte at resten av feltet var for stort for dem å utvikle selv.