RG Regnskap er blitt til Snøhetta Regnskap Åndalsnes:

- Viktig å ha et større fagmiljø i ryggen

Regnskapskontoret RG Regnskap Åndalsnes, under ledelse av Endre Engen, har solgt seg inn i Snøhettagruppen og dermed fått et større fagmiljø i ryggen.

Oppkjøpt: RG Regnskap Åndalsnes, med Endre Engen i spissen, går inn i Snøhettagruppen, og blir til Snøhetta Regnskap Åndalsnes. – Vi håper å få bygget opp et finanshus her, med både regnskap og revisjon på samme sted, og kanskje bli en motor i området. Det er jo et spennende næringsliv her, sier Paul Ulheim (til venstre), konsernsjef i Snøhettagruppen, som har hovedkontor på Dovre.   Foto: Evy Kavli

Nyheter

Endre Engen har drevet et revisjonskontor i Revisorgruppen på Åndalsnes siden 2002. Etter hvert begynte de også med regnskapsføring og for noen få år siden, splittet de dette i to selskap og dannet RG regnskap.