Flere smittetilfeller: Kommuneoverlegen oppfordrer til ekstra varsomhet

– Jeg oppfordrer til at folk med symptomer har minst mulig kontakt med andre, selv om de har negativ hurtigtest, sier kommuneoverlege Jon Sverre Aursand.

FLERE SMITTETILFELLER: – Vi vurderer nå fortløpende om vi må sette inn ekstra personell i helgen, for å utføre testing. I utgangspunktet har vi ikke lagt opp dette. Vi avventer i løpet av dagen, for å se an etterspørsel og pågang, forteller kommuneoverlege Jon Sverre Aursand.  Foto: Lis Homdal

Nyheter

– Nå har det vært en del smitte i Rauma i den siste tiden. Jeg oppfordrer derfor folk til å vise ekstra varsomhet nå. Har du symptomer som forkjølelse, hoste eller feber, så unngå tett kontakt med andre. Selv om du har en negativ hurtigtest, så oppfordrer jeg likevel til at du tar det rolig i helgen. I tillegg oppfordrer jeg folk til å bruke munnbind, sier kommuneoverlege Jon Sverre Aursand fredag formiddag.