Disse går sammen for å gi ny giv til besøksvenntilbudet

Flere organisasjoner i Rauma har hatt besøksvenntjenester hver for seg. Nå har organisasjonene slått seg sammen for å skape et enda sterkere tilbud.

Denne gjengen har samlet ressursene for at de sammen skal kunne gi tilbud om besøksvenn til de som ønsker det. Fra venstre er lokallagsleder i Røde kors, Alf Roger Antonsen, Aina Myrvik i Røde kors, Kairith Fugledal Kvarsnes fra frivilligsentralen, diakon Emy Benjamins, og Ståle Sølsnes fra Røde kors.   Foto: Jannike Svensvik

Nyheter

– Vi behøver ikke å konkurrere om alle de flotte tiltakene som skjer i kommunen, så da lager vi det heller enda bedre gjennom et samarbeid. Det vi skal gjøre nå er å bruke et kurs utformet av Røde kors for å kurse nye besøksvenner, sier Alf Roger Antonsen, lokallagsleder for Røde kors.