RaumaRock 20 år – slik skal det markeres

– Vi inviterer tilbake gamle gode venner, og etablerer nye vennskap. I tillegg utfører vi noen helt nye grep, sier RaumaRock-sjefen Sigurd Brevik.

ØNSKER Å TAKKE: RaumaRock-sjefen Sigurd Brevik gleder seg til neste års festival. Han sier den kommende festivalen vil inneholde både kjente og nye innslag. Samtidig ønsker han å takke frivillige, næringsliv og publikummere for et bredt engasjement og støtte.  Foto: Lis Homdal

Nyheter

– RaumaRock fyller 20 år, og det skal markeres i august 2022! Det kommer artister som har vært her før, og noen nye. Grunntanken er at vi inviterer tilbake gamle gode venner og etablerer nye vennskap. Hele programmet blir sluppet i løpet av en ukes tid. Noe av det nye blir et stort gratis arrangement rettet mot barn og unge, forteller RaumRock-sjefen Sigurd Brevik engasjert.