Må opne Molde sjukehus for koronasjuke

Ropar varsko – voldsom auke i korona-innlagde

Helseføretaket ropar varsko etter at 11 personar blei lagt inn med covid-sjukdom i helga, dei fleste uvaksinerte. No ber dei innstendig denne gruppa om å ta vaksina – og dei som får tilbud om 3. dose, om å ta den.

Fire uvaksinerte på intensiven: 14 personar er no lagt inn med covid-sjukdom på Ålesund sjukehus. 11 av desse blei innlagt i helga, og fire av desse er så dårlege at dei får intensivbehandling. Alle desse er uvaksinerte, skriv Helse Møre og Romsdal. Bildet er frå ein film der ansatte på Ålesund sjukehus simulerer behandling av ein covid-pasient.   Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: SKJERMDUMP HELSE MØRE OG ROMSDAL

Nyheter

(Rbnett) I løpet av helga har eit stor tal koronapasientar blitt innlagt ved Ålesund sjukehus, skriv Helse Møre og Romsdal i ei pressemelding måndag. Dei flest av desse er uvaksinerte.