Maria (28): – Ble satt opp på vakter helsa mi ikke tålte. Til slutt måtte jeg si opp

– Jeg ba om tilrettelegging i flere år. Jeg følte jeg aldri ble hørt, sier Maria Flydahl, som har jobbet ti år i hjemmetjenesten i Rauma kommune.

– Jeg går til avisa fordi jeg ønsker at endringer skal skje. Det er ikke bare meg som har opplevd dårlig lederstil over tid. Jeg vet om mange som er misfornøyd, men som ikke tør å ta ting videre. Ønsket er at mine tidligere kollegaer ikke skal oppleve dette videre, sier tidligere ansatt i hjemmetjenesten i Rauma kommune, Maria Flydahl (28).  Foto: Lis Homdal

Nyheter

– Jeg har slitt med smerter i ti år. Det viste seg at jeg har leddgikt, hvor diagnosen ble stilt etter sommeren i år. På grunn av smertene mine hadde jeg behov for tilrettelegging i stillingen min i hjemmetjenesten. Til tross for dette, ble jeg satt opp på vakter som helsa mi ikke tålte, og jeg endte med å gå inn og ut av sykemeldinger i de siste årene. Jeg har brukt mye tid og krefter på å be om tilrettelegging, forteller Maria Flydahl (28).