Max Fritid fyller 25 år:

Investerer for fremtiden

Max Fritid som tilbyr tilbehør og rekvisita for caravan og fritidsmarked, har kjøpt seg inn i Neptus AS.

Majoritetseier: Max Fritid kjøper seg inn i Neptus AS, og blir med det majoritetseier. Daglig leder i Max Fritid Nils Magne Dahle og Jarle Hansen, daglig leder i Neptus AS.   Foto: privat

Nyheter

– Vi investerer for fremtiden i Neptus og styrker dermed vår solide plattform med nok en renommert aktør med sin ledende posisjon i sin nisje. Max Fritid blir med dette deleier i Neptus med planlagt gjennomføring nå i november. Dette vil ytterligere styrke Max Fritid og konsernet sin posisjon i markedet, som en attraktiv og ledende samarbeidspartner for leverandører og kunder, skriver Morten Lillehagen, konsernsjef i Kroken Gruppen AS, i en pressemelding.