Pakker perler med preg 

Gårdstun og hager, kunst og drivhus – og sengeplasser. Tre gårder i Rauma går sammen og satser på samarbeid og pakkeløsninger for å forlenge turistsesongen.

Binder sammen: Mari Klauseth Hagen (nummer to fra høyre) på Monsås gård inviterer til blomsterbinding i ei ny pakke som hun tilbyr i samarbeid med to damer fra to andre gårder i Rauma. Torill Brandal Berge, nyinnflytta til Rauma og ny markedssjef i Visit Nordvest (nummer to fra venstre) synes opplegget virker ganske unikt. Helt til venstre står Anita Vik Buckley som er prosjektleder innen reiseliv i Nordveggen og til høyre Eline Karlsdatter Fladseth, innholdsprodusent i Visit Nordvest.   Foto: Ragnhild Bakke

Nyheter

– Døra ble satt inn i går, så dette er helt nytt, smiler Mari Klauseth Hagen. En drøm har gått i oppfyllelse når det nye drivhuset og kurslokalet nå står ferdig på Monsås gård i Torvika. Og i et ganske gjennomsiktig hus i Torvika en finværsdag er det nok mange som vil kunne driste seg til å si man har en ganske uslåelig utsikt over Romsdalsfjorden og over til fjella i Innfjorden på den andre sida.