Nye Veier orienterte ROR om E136: – Det er en strekning vi ønsker å se på ganske tidlig

Nye Veier orienterte Romsdal interkommunalt politisk råd om det pågående arbeidet med E136.

På møtet var Alf Reistad (f.v.), daglig leder i ROR, Torgeir Dahl, leder i ROR og ordfører i Molde, Yvonne Wold, nestleder i ROR og ordfører i Rauma, Jens Berge fra Norwegian Hydrogen, Audhild Mork, varaordfører i Aukra, Marianne Stokkreit Aasen, kommunedirektør i Molde, Odd Jørgen Nilssen, ordfører i Aukra, Toril Hovdenak, kommunedirektør i Rauma og Gerd Marit Langøy, kommunedirektør i Aukra.   Foto: Jannike Svensvik

Nyheter

Torsdag og fredag denne uken har Romsdal Interkommunalt politisk råd (ROR), samarbeidsmøte på Åndalsnes. Dagene er fylt av seminarer, framlegg fra ulike aktører og diskusjoner rundt ulike tema.