Beboere misfornøyd med varsel om parkeringsforbud

Rauma kommune har varslet at det blir parkeringsforbud langs deler av Risengata på Åndalsnes gjennom vinteren for å sikre at brøytebilen kommer fram. Det er ikke alle beboerne like glade for.

PROBLEMGATE: Risengata på Åndalsnes har skapt spesielle problemer for de som skal rydde bort snøen vinterstid. Derfor vil kommunen innføre parkeringsforbud langs fortauene fra 1. oktober.  Foto: Kjetil Svanemyr

Nyheter

Risengata er, som navnet antyder, en av gatene i boligområdet Risen på Åndalsnes. I følge avdelingsleder for vedlikehold i Rauma kommune, Eivind Myklebostad, har det vært flere tilfeller der brøytebilen ikke har kommet seg fram langs Risengata fordi det har stått for mange biler parkert. Problemet har vært størst særlig i den delen av gata som ligger nærmest mot krysset til Romsdalsvegen.