Kurs i lokalmat: – Det kan hende at det dukker opp i menyene framover

Tirsdag og onsdag denne uken arrangerte Nordveggen kurs i lokalmat med Kulinarisk Akademi.

På grunn av covid-19 ble kurset flyttet tre ganger, men nå ble det endelig avholdt, med til sammen åtte deltakere. Fra venstre står Joe Buddle, Hedvig Winsvold, Gløer Winsvold, Rannveig Nyheim fra Sødahlhuset, Ann Kathrin Edøy fra Sødahlhuset, Sølvi Hegsbro, Kelli Bjørtomt fra Tiglkåk, Fredrik Nybo fra Tindestua, matfagligrådgiver i Kulinarisk Akademi Morten Håkenstad, daglig leder i Kulinarisk Akademi Espen Larsen, Gudrun Enga Woldstad fra Woldstad Gård og Anita Vik Buckley fra Nordveggen.   Foto: Jannike Svensvik

Nyheter

Anita Vik Buckley jobber som produktutvikler og bærekraftig reisemål i Nordveggen. Hun forteller at de gjennom Innovasjon Norge har fått midler til å kunne avholde kurset.