Står klare med både åpen elv og åpne armer

Liv Jorunn og Arve har i flere år allerede forberedt seg på å kunne gi fiskeglade turister et opphold de ikke glemmer. Nå er elva og de klare.

Mektig natur: Det er smalt i Romsdalen, og på det tre kilometer lange elvestrekket hvor Liv Jorunn Bårdsnes Horgheim og Arve Horgheim tilbyr fiske, føles det nesten som man får nærkontakt med Trollveggen. Å høre buldring fra fjellet er nesten hverdagslig. Alle foto: Ellinor Rørvik Lothe 

Det er stor interesse, det merker vi mer og mer, og vi har allerede folk som vil ha beskjed om det skulle bli avbestillinger

Nyheter

Og det forstår vi godt. Hun og ektemannen Arve Horgheim forvalter tre kilometer med lakseelv, – så rett under Trollveggen du kan komme. Mektige omgivelser, som nå omkranser en svært så etterlengta frisk Rauma elv. 40 år har det tatt. Det er lenge å vente, for både grunneiere og ivrige fiskere.