Går 700 kilometer til inntekt for forskning på Alzheimer:

– Måtte få med meg Romsdalseggen

Nils-Jarle Sætre fra Ørsta mistet sin mor til Alzheimer i fjor. I år går han fra Stadt til Galdhøpiggen for å samle inn penger til forskning på sykdommen. Torsdag gikk turen over Romsdalseggen.

Tung sekk: Formen til Nils-Jarle Sætre er stigende og torsdag sto Romsdalseggen for tur. – Jeg er urutinert når det gjelder å pakke sekk, så den er rimelig tung. I starten veide den 32 kilo. I dag er den 22,5 kilo tung. Vil nok kjenne det oppover lia, selv om jeg begynner å bli vant med å ha den på ryggen, sier han som har 40 mil igjen på turen for å samle inn penger til forskning på Alzheimer.   Foto: Evy Kavli

Nyheter

– Jeg måtte få med meg Romsdalseggen og de flott fjella her på turen, selv om det er en liten omveg, forteller Nils-Jarle Sætre på parkeringsplassen ved foten av Nesaksla, torsdag morgen.