Inviterer til boligkonferanse til høsten: – Vi må ta tak i problematikken

– Vi har en boligproblematikk som vi må finne løsninger på, sier Marcus Brevik, styreleder i Rauma næringslag.

Boligutvikling: Fra venstre ordfører Yvonne Wold, utbyggingssjef Tom Erik Rødven, styreleder i Rauma Næringslag, Marcus Brevik og daglig leder i Nordveggen, Solveig Brøste Sletta. De har gått sammen for å rette ekstrafokus på boligutvikling i Rauma fremover og inviterer til boligkonferanse i september.Foto: Evy Kavli 

Nyheter

Det er en kjent sak at Rauma kommune har en stor mangel på boliger for tiden. Som Solveig Brøste Sletta i Nordveggen påpeker, har Rauma lykkes med å skaffe mange nye arbeidsplasser og blitt en attraktiv kommune, men hun synes det er leit at når suksessen kommer, har ikke kommunen noe sted å bosette folk.