Folkehelsekoordinatoren jubler

Denne Stikk UT-turen er gått over 1.700 ganger allerede

Folkehelsekoordinator, Ingvild Tømta, synes det er gledelig å se at strategien med enkle nærturer har slått an. Turen rundt bruene på Åndalsnes er den aller mest populære i Rauma.

Liker hverdagsturer: Ingvild Tømta er folkehelsekoordinator/ leder Friskliv og mestring i Rauma kommune. Hun har ikke noen klar favoritt blant de 18 Stikk UT-turene i Rauma. Men tipser om at en tur til Furukollen i Isfjorden, med kveldsmaten i sekken, eller solnedgang fra Randsetfjellet, kan by på fine opplevelser.   Foto: Ellinor Rørvik Lothe

Nyheter

Ingvild Tømta er folkehelsekoordinator og leder for Friskliv og mestring i Rauma kommune. I samarbeid med mange frivillige ildsjeler, miljøvernleder, og kultursjef, har hun plukket ut årets Stikk UT-turer i Rauma.