Tok i bruk kulturhuset for aller første gang torsdag:

Massevaksinering på skinner

– Vi er veldig spent på premieren her på kulturhuset, sier Sissel Kamsvåg – sykepleier og hovedansvarlig for vaksineringen av Raumas befolkning.

Organisatorene: Torsdag var dette teamet (minus sprøytetakerne) klar til å ta imot folk for vaksinering på kulturhuset for aller første gang. Fra venstre: Øystein Valde, Mein Kleiva, Aina Myrvik, Harald Westby Digernes, Sissel Kamsvåg, Steve Tetlie, Victoria Paulonen Venås, Stine Bjørlykhaug, Marius Stokke Sæther, Joar Venaas, Jon Sverre Aursand, Ståle Sølsnes og Silje Storsveen. Alle foto: Evy Kavli 

Nyheter

Det er torsdag ettermiddag, en halv time før første kunde skal ønskes velkommen til vaksinering på Rauma kulturhus for første gang. Det myldrer av mennesker i hvit og røde drakter i Trollstolen, som for anledningen er delt opp i to venterom; før og etter vaksinering. Selv om det er like før en premiere, ser nervene til å være under kontroll.