Familien fortviler over mulig fjøskollaps - bekymret for melking av kyrne

Familien på Unhjem gård havnet lørdag i en uventet krise da de oppdaget at fjøset med 37 storfe og en hest kunne være i ferd med å kollapse. Nå bekymrer de seg for hvordan de skal finne fjøsrom til og få melket alle kyrne.

En fortvilt familie kan bare stå og se på at fjøsmurene er i ferd med å kollapse på gården de har drevet i fem og et halvt år. F.v. Ronja Tjelle Øygard, datter Karoline og Hans Jørgen Øygard. Det var han som oppdaget de ustabile murene da han skulle brøyte rundt fjøset.   Foto: Ottar Rydjord

Nyheter

(rbnett.no) Hans Jørgen Øygard, bonden på Unhjem gård i Isfjorden, skulle ut og brøyte da han oppdaget at kjellermuren på fjøset holdt på å kollapse. Det førte til at politi og brannvesen lørdag ettermiddag rykket ut til gården for å bistå.