I 2019 hadde Trollstigen Drift tusen bestillinger på servering. I år: Null.

- Får folk reise fra 1. juni, kan sesongen berges

– Jeg håper myndighetene åpner for reising seinest 1. juni. Drøyer det til 15. juli er årets sommersesong på Trollstigen ødelagt, sier turistvert Edmund Meyer.

Fra snø til sommer: Turistvert Edmund Meyer driver Trollstigen Kafé og Trollstigen Gjestegård og camping. Selv om det fortsatt er vinterlig i Isterdalen, håper han det åpnes for innenlands reising 1. juni. - Vi krysser fingrene foran årets turistsesong, og ønsker folk velkommen til Trollstigen så fort vegen åpner, sier Meyer.   Foto: Richard Nergaard, Romsdals Budstikke

Nyheter

(Rbnett.no) – Når myndighetene gir grønt lys for innenlands reising, er vi klar til åpning på kort varsel, sier Edmund Meyer til Romsdals Budstikke. Meyer driver Trollstigen Kafé på toppen av Stigrøra og Trollstigen Gjestegård og Camping i Isterdalen, ved foten til Trollstigen. I rekordsesongen 2019 hadde han 70 personer på lønningslista. Det var kø for å booke overnatting, og spisegjestene flokket seg rundt turistmagneten Trollstigen.