– Vil knytte bedrifter og dyktige studenter sammen

En rekke bedrifter i Rauma lyser ut «internships» i sommer. Initiativet kommer fra Elise Langseth (25) i Rauma næringslag.

student: Elise Langseth er selv student på NHH i Bergen. Hun håper mange vil fatte interesse for internshipene som nå lanseres i Rauma. Foto: Privat 

Det er en oppfatning blant mange studenter om at man må til de store byene for å få seg en relevant, kul jobb– Det er en oppfatning blant mange studenter om at man må til de store byene for å få seg en relevant, kul jobb

Elise Langseth
Nyheter

– Det er et konsept som er ganske fremmed i Rauma, men internships er noe som brukes mye av de store, nasjonale og internasjonale selskapene for å rekruttere og knytte til seg studenter. Dette er som regel veldig populært blant studentene, og det er ofte mange om beinet, forklarer Langseth.