– Politimesteren har dårlige argument

Samtlige ordførere i Romsdal er på kollisjonskurs med politimester Ingar Bøen. Politimesteren vil styre polititjenestene fra Ålesund og Kristiansund, mens Molde ikke skal ha flåtestyring. – Dårlig faglig begrunnet, sier ordfører Geir Inge Lien.

Godtar ikke svekket politi: – Forslaget om å legge ned driftsenheten i Molde, frykter vi fører til at Romsdal mister ressurser i politiet. Det er uholdbart, sier ordfører Geir Inge Lien.   Foto: Olav Skjegstad, Romsdals Budstikke

Nyheter

(Rbnett.no): – Jeg er ærlig forbannet. Og jeg er bekymret for hvordan ressursene i politiet blir prioritert hvis politimesteren får det som han vil. Jeg frykter at miljøet ved Molde politistasjon svekkes og at Romsdal splittes slik at Vestnes og Rauma skal styres fra Ålesund, mens resten av Romsdal skal styres fra Kristiansund. Vi får enda mer sentralisering og fjernstyring av polititjenestene her, sier Geir Inge Lien.