Mer bratt romsdalsreklame på TV skjermen

Tirsdag og torsdag denne uka blir det mer heftig romsdalsreklame på TV-skjermen. Da får TV-seerne følge deltakerne i årets 71 grader nord-ekspedisjon på en spektakulær klatretur i Trolltindene.

LUFTIG: Deltakerne i 71° nord passerte over Nordre Trolltind på klatreturen opp til Store Trolltind.  Foto: Haakon Lundkvist

Nyheter

Romsdalsnaturen har virkelig fått gjennomslag i nasjonale og internasjonale medier dette året. Det store, kommersielle spetakkelet rundt innspillingen av Mission Impossible 7 med Tom Cruise i hovedrollen var toppen av kransekaka. Men også innspillingene av sesong to av folkekjære Kompani Lauritzen og TV-serien Furia vil bidra til at et stort publikum både innaskjærs og utaskjærs vil oppdage Romsdalen og Rauma som reiselivsdestinasjon i løpet av året som kommer.