Oppdatering om koronasituasjonen søndag 22. november klokken 21.35

Kommuneoverlegen har fått resultatene fra alle koronatester i Rauma

Søndag kveld klokken 22.35 opplyser kommuneoverlege Jon Sverre Aursand til Åndalsnes Avis at alle koronatester som ble gjort i Rauma før helga har gitt negative resultat. Det betyr at ingen nye smittetilfeller er funnet.

ADVARER: Kommuneoverlege Jon Sverre Aursand advarer mot å tenke at faren for et lokalt koronautbrudd er overstått i Rauma. Det en eneste man vet er at koronatestingen så langt ikke har påvist nye smittetilfeller..  Foto: Kjetil Svanemyr

Nyheter

Det var torsdag alarmen gikk da det ble konstatert at en elev ved Rauma videregående skole hadde pådratt seg koronasmitte og var pålagt karantene. Eleven er bosatt i Molde, men pendlet daglig med buss til og fra Åndalsnes og Rauma videregående skole.