– Bare fantasien setter grenser for hva vi kan kontrollere

– Det er bare fantasien som setter grenser for hva vi kan kontrollere nå, sier Leif Jarle Bergseth i Statens vegvesen på den aller første driftsdagen til de to digitale portalene på hver side av Marstein kontrollstasjon.

Daglig kontroller: Torsdag ble portalene som står på Sæterbøn og Horgheim, innviet med en storkontroll på Marstein kontrollstasjon. – Vårt mål er å luke ut useriøse aktører og sørge for trafikksikkerhet på vegene våre, sier Leif Jarle Bergseth, fagleder i Statens vegvesen. Alle foto: Evy Kavli 

Nyheter

– Ja, i dag torsdag, er den første dagen vi tar disse to portalene som ble satt opp i fjor, i bruk. Da er det jo greit å informere bilistene om at portalene, som står på Sæterbøn og Horgheim, verken er bompengeinnkreving eller fartskontroll – selv om vi kan sjekke fart også, smiler Leif Jarle Bergseth, fagleder i Statens vegvesen, Utekontroll Møre og Romsdal.