Elever og ansatte ved Rauma videregående skole: – Vi har fått oss en støkk

– Jeg må tilstå at jeg har gruet meg til at det kunne komme til oss, og nå har vi fått oss en støkk, sier rektor Eva Leergaard ved Rauma videregående skole.

PREGET: Det har gjort inntrykk på elever og ansatte ved Rauma vidergående skole at en elev har fått konstatert koronasmitte. Elevrådsleder Ludvik Vold Hovde og rektor Eva Leergaard mener at skolen har gjort de nødvendige tiltakene for å hindre videre spredning av viruset.  Foto: Kjetil Svanemyr

Nyheter

Det var torsdag kveld det ble kjent at en elev ved RVS hadde fått konstatert koronasmitte. Eleven bor i Molde og har pendlet med buss fram og tilbake mellom Molde og Åndalsnes hver dag. Det er konstatert at smittetilfellet har tilknytning til det større utbruddet i Molde.