En omkom og to alvorlig skadd i trafikkulykke i Ulstein

Én person omkom og to personer ble alvorlig skadd i en frontkollisjon mellom to biler i Haddal i Ulstein i Møre og Romsdal onsdag.

Naudetatane er på staden etter ei trafikkulukke i Haddal onsdag ettermiddag. Ulukka blir karakterisert som alvorleg av politiet. Fleire personar blir sende til sjukehus med luftambulanse.   Foto: Jorulf Myrene, Vikebladet

Nyheter

Den fjerde personen som var involvert i ulykken, skal være uskadd, opplyste Møre og Romsdal politidistrikt på Twitter klokken 21.30.

Politiet fikk melding om ulykken like etter klokken 17 onsdag.

Årsaken til ulykken er ikke kjent. Ulykkesgruppa til Statens vegvesen og politiets kriminalteknikere skal gjøre undersøkelser på ulykkesstedet.

– To biler frontkolliderte. Det var fire personer involvert. Flere av dem var fastklemt, men de ble frigjort og sendt til sykehus i luftambulanse, sa operasjonsleder Arild Reite i Møre og Romsdal politidistrikt til NRK tidligere onsdag kveld.

Veien vil bli stengt en god stund. Det blir muligheter for å omdirigere mindre kjøretøy, men større biler kan ikke passere, opplyser politiet.

Ifølge Vegtrafikksentralen må større kjøretøy ta fergesambandet fylkesvei 61 Hareid-Sulesund og E39 Solavågen-Festøya.

(©NTB)