– Dette er bare en liten begynnelse av hva Åndalsnes kan utvikles til

– Vi tror Romsdalen kan bli Norges fremste ikon på naturbaserte opplevelser, og vi er kjempehappy med å ha fått en fot innafor, bekrefter Erik Berg, styreleder Classic Norway Drift AS.

Grand Hotell Bellevue er kjøpt opp av Classic Norway og Norwegian Travel Company. Fra venstre Stephen meinich- Bache, administrerende direktør i Classic Norway, Per Roald Raknes , økonomiansvarlig i Classic Norway, Erik Berg, styreleder i Classic Norway, Pål Amundsen, administrerende direktør i Romsdalen AS, Terje Hatlen Stokke, konsernsjef Norwegian Travel Company AS, Ivar Åndal, styrleder i Grand Drift, Torill Åndal og Ola-Elias Åndal, hotelldirektør.  Foto: Evy Kavli

Nyheter

– Det ligget i korta at vi har jobbet lenge med Romsdalen og Norwegian Travel Company før vi kom frem til en avtale. Vi er veldig glad for å ha landet på Grand Hotell Bellevue. Vi gleder oss, sier Erik Berg under pressemøtet tirsdag.