Se video: Her er Tom Cruise på Verma

Det ble antydninger til trafikkaos på E136 på Verma da Tom Cruise kom på besøk søndag.

Tom Cruise hilser til skuelystne på Verma. Video: Even Ørjasæter

Nyheter

Mission Impossible-maskineriet ruller videre i Rauma. Lørdag var de på Berill i Innfjorden, og søndag er det stor aktivitet på Verma. Flere titalls leiebiler fra Hertz har rullet gjennom Romsdalen, og til området som filmselskapet har til disposisjon like oppom Verma kraftverk, i området rundt Kylling bru.

Kjent bil: Denne bilen, av merket Toyota RAV4, er ofte i nærheten av der Tom Cruise befinner seg.  Foto: Even Ørjasæter

Søndag ettermiddag hadde også flere skuelystne samlet seg like ved jordet som ligger rett oppom brua. To helikoptre, et svart og et oransje, fra Nord helikopter hadde landa på jordet. Den samme Toyota RAV4-en som Åndalsnes Avis observerte på Berill lørdag var også til stede, noe som kunne tyde på at superstjernen Tom Cruise også ville komme.

Vinket: Tom Cruise kommer inn for landing på Verma. Publikum vinket, og fra vinduet på helikopteret kunne man se noen som vinket tilbake.  Foto: Even Ørjasæter

Og sant nok, rundt et kvarter etter at Åndalsnes Avis, og flere andre skuelystne, hadde kommet til stedet, ankom det svarte helikopteret som har blitt synonymt med superstjerna. Etter at det landet kom Cruise ut av helikopteret, sammen mer regissør Christopher McQuarrie og en kvinne. Det kan se ut som om dette var den svenske skuespilleren Rebecca Ferguson, som har hatt rollen som MI6-agenten Ilsa Faust i de to foregående Mission Impossible-filmene "Rogue Nation" og "Fallout".

På bakken: Tom Cruise vinker til fansen foran sitt svarte helikopter. Til høyre kan vi se regissør Christopher McQuarrie og en kvinne, trolig den svensk-britiske skuespilleren Rebecca Ferguson som også har en rolle i filmen.  Foto: Even Ørjasæter

Mens det svarte helikopteret gikk inn for landing, ble det også antydninger til trafikkaos på E136 gjennom Verma. Flere skuelystne parkerte langs med vegen, og den engelsktalende mannen i Toyota RAV4-en måtte flere ganger be folk om å gjøre plass, slik at Cruise og co kom seg videre.

Folksomt: Det ble etter hvert svært så mange som ville få et glimt av Tom Cruise på Verma.  Foto: Even Ørjasæter

Etter dette satte de seg inn i den samme svarte Mercedes SUV-en som frakta McQuarrie og Cruise på Berill lørdag, og ble frakta videre. Cruise, som satt i baksetet, vinka hele tiden ut av et åpent vindu, og da de kjørte forbi folkemengden sa superstjerna at han var glad for å se alle sammen. Dermed ble stjernemøtet i boks for alle de skuelystne som hadde tatt turen.

Valuta for turen: Disse skuelystne fikk valuta for turen til Verma, da de fikk se Tom Cruise.  Foto: Even Ørjasæter

Den svarte Mercedesen fortsatte videre nedover Europavegen, trolig bort til området som filmproduksjonen bruker i nærheten av Kylling bru. Åndalsnes Avis forsøkte å komme bort til området, men en hyggelig vakt fortalte at det fikk vi dessverre ikke tilgang til.

Hit men ikke lenger: Bakom denne porten er området hvor filmproduksjonen holder til på Verma. Lenger enn dette fikk vi imidlertid ikke lov til å dra.  Foto: Even Ørjasæter

Demed kan man bare undres hva slags halsbrekkende stunts Cruise og co planlegger ved den ikoniske jernbanebrua.