– Viktig dialog med næringsliv og reiseliv

– Jeg synes vi hadde et godt møte og det er fint at ledelsen i SJ Norge vil snakke med oss, sier daglig leder i Romsdalen AS, Pål Ragnar Amundsen.

Pål R. Amundsen i Romsdalen AS.  Foto: Kjetil Svanemyr

Nyheter

Toppledelsen i SJ Norge hadde torsdag møte med representanter fra lokalt næringsliv under sine to dager på Åndalsnes. Daglig leder i Romsdalen AS, Pål Ragnar Amundsen, mener ledelsen har ei offensiv holdning når det gjelder Raumabanen og at gode ideer ble diskutert. Ønsket om et nattog er der, men Amundsen sier det er forståelse for at toget på dagtid vil bli prioritert. Den samme forståelsen er også til stede når det gjelder egne turisttog, og at dette må ses i en sammenheng.

– Vi forstår at det må være førsteprioritet og fylle opp de togene som er bestemt skal gå fra desember 2021, sier Amundsen. Han mener en økning av frekvensen er svært positivt.

– Tror du næringslivet i Rauma vil bruke toget i større grad enn hva som er tilfellet i dag?

– Det tror jeg, og det er viktig at vi nå bruker det tilbudet som allerede er der i perioden fram til desember neste år. Jeg har tro på toget for en større del av hele regionen, og jeg har tro på at dette blir kjempebra for alle parter, sier Amundsen.