Per-Henry Borch hos Truenorth Norway med oppfordring til reiselivet:

– Bruk muligheten til å markedsføre

Per-Henry Borch er ansvarlig for å ha fått flere store filmproduksjoner til Norge, inkludert «Mission Impossible» både på Preikestolen og nå på Hellesylt og Rauma. Han mener det er store muligheter å hente for kommuner som får filmbransjen på besøk.

Gudegave: At de får jobbe uforstyrra på godsterminalen på Øran, beskriver Per-Henry Borch som en gudegave. Her har det vært stor aktivitet i lengre tid.  Foto: Even Ørjasæter

Nyheter

– Dokke skjønna ikke kor lucky dokke e, sier Per-Henry Borch, på klingende ålesundsdialekt, på telefon til Åndalsnes Avis. Sunnmøringen er linjeprodusent hos Truenorth Norway, og er i disse dager travelt opptatt med logistikk rundt innspillingen av «Mission Impossible 7» på Hellesylt og i Rauma, men har tid til en liten prat med oss.