Får passasjerene gå i land?

Denne måneden er det planlagt besøk av et mindre cruiseskip til Romsdal. Må passasjerene se Molde og Åndalsnes fra fjorden, eller får de lov å gå i land?

VET IKKE FORM OG OMFANG: – Cruisetrafikken vil fortsette. Men vi vet ikke i hvilken form og hvilket omfang cruisetrafikken vil bli, sier markedsansvarlig Jorid Søvik (nærmest) i Molde og Romsdal havn. Bak er reiselivssjef Torunn Dyrkorn i Visit Nordvest.  Foto: Richard Nergaard, Romsdals Budstikke

Nyheter

(Romsdals Budstikke): Dette året skulle bli et knallår for cruisenæringa. Til Molde og Romsdal havn var det meldt 148 anløp. 62 av anløpene skulle innom Åndalsnes. Slik blir det ikke. I februar og mars hadde Åndalsnes to anløp av skip med turister på vintercruise. Så var det slutt. Kanselleringer har kommet fortløpende etter at smittesituasjonen med covid-19 fortsatt krever strenge tiltak.