Med lidenskap for fjell og hverandre:

Bryllupsferd til fjells

Naturen i Rauma har et spesielt sted i hjertene til mange. Noen bruker den også til å forevige et av de viktigste øyeblikkene i livet.

Fjellbrud: Ida Bergsbak og Harald Vikhagen har et spesielt forhold til Blånebba, så da de gifta seg måtte de ta bryllupsbilde oppe på fjellet, med brudeslør og det hele.  Foto: Privat

Nyheter

Å finne den perfekte bakgrunnen eller motivet til et frieri eller bryllupsbilde er viktig for de fleste. Noen velger å gjøre det på en sandstrand i mer tropiske omgivelser, mens andre velger mer urbane settinger. Et annet populært motiv er den fantastiske naturen som Norge har å by på, og her stiller også Rauma og dets tinder sterkt. Jorid Bjerkeset hos Romsdal Reiseliv og Handel forteller at Romsdalseggen har blitt et populært reisemål for par.