Lager podcast om bobillivet: – Vi aner egentlig ingen ting om bobil

– Podcasten vår er 4 prosent bobil, 16 prosent «guttastemning» og 80 prosent ren glede, forteller mannskapet i Bobilpodden.

Bobilglede: Podcasten om bobillivet har blitt mer populær enn de hadde forestilt seg. – TV 2 Nyhetskanalen inviterte oss til å komme å snakke om bobil. Vi sa ja, men vi glemte å si at vi egentlig ikke kan noe om bobil, ler de. Men entusiasmen er det i hvert fall ingen ting å si på! Fra venstre: Christian Schjelderup, Casper Lehland, Christian Laland og Paul Lundstuen. 8 8Foto: Stine Vandevjen Olsen 

Nyheter

Onsdag kom ankom bobilen «Bodil» Åndalsnes camping. Om bord er programlederne Casper Lehland og Christian Laland, reporter Christian Schjelderup og sjefssjåfør Paul Lundstuen – og sammen lager de «Bobilpodden».