Amalie (22) er avisas nye sommervikar

Amalie Holm (22) fra Farstad i Hustadvika er vår nye sommervikar.

På plass: Amalie Holm skal jobbe for Åndalsnes Avis i hele sommer. 8Foto: Evy Kavli 

Nyheter

Amalie Holm skal jobbe for Åndalsnes Avis i ni uker i sommer, og har fått seg leilighet i Isfjorden i perioden.

Hun har nylig gjordt seg ferdig med et årsstudium i interkulturell kommunikasjon.

– Jeg har egentlig flyttet mye rundt. Jeg har gått på videregående skole på Stranda, gått fotolinje på folkehøgskole i Førde, vært miljøarbeider på en videregående skole i Trondheim og så gått på bibelskolen Gå Ut-senteret i Trondheim. Der jobbet jeg også med kommunikasjon for Normisjon, og reiste i Asia, forteller hun.

Fra høsten av venter Fotofagskolen i Trondheim.

– Det er foto som er det jeg er mest interessert i, og jeg har prøvd litt forskjellig for å finne ut om det er dette jeg vil drive med. Og jeg har kommet fram til at det er det! I tillegg synes jeg det er spennende å skrive, og lokalavislivet har falt veldig i smak så langt, forteller hun.

Hun har allerede vært ute på sine første jobber for Åndalsnes Avis.

– Det jeg synes er mest interessant er å møte folk, og finne ut hvorfor folk driver med det de driver med, sier Amalie.

Amalie har slekt på Holm, og forteller at hun er glad i friluftsliv, fjell og å holde seg i aktivitet.

– Jeg ser fram til å jobbe i Åndalsnes Avis i sommer, sier hun.