– Nesten uvirkelig at vi har gjort det

Arkitektstudent Solveig Helen Aslaksen fra Isfjorden og studievenninna Synne Lindemark syntes de kunne for lite om byggeprosesser. Fra juli til jul i fjor flyttet de like godt opp på høyfjellet for å sette opp et bygg fra a til å.

Godt igang: Solveig Aslaksen fra Isfjorden i front og Synne Lindemark bak er her godt igang med takbjelkene. Plasseringa av tilbygget ble gjort med hensyn til solforhold og siktlinjer.  Foto: Privat

Jeg føler meg veldig heldig som har fått denne muligheten, både av eierne av tilbygget og magasinet som viste interesse

Nyheter

Nå har det gått noen måneder siden Solveig og venninna Synne Lindemark flytta tilbake til «sivilisasjonen» igjen, etter cirka fem måneder til fjells. Synne og familien har nemlig ei hytte i Valdres. Her ville de ha et tilbygg og Synne skulle tegne det. Tidlig ble også Solveig koblet på.