– Vi har god tru på framtida. Markedet kommer opp igjen

Måndalen Trevare AS møtte kraftig motbør da koronapandemien slo inn. Måndalen-sjef Sigbjørn Sørli sier de skal komme seg gjennom den tunge perioden og er overbevist om at markedet snur.

Sigbjørn Sørli (fremst) og Måndalen Trevare er tildelt 118.170 kroner i kompensasjon for mai måned. Det viser de siste tallene fra Skatteetaten. De to øvrige på bildet er Reidar Rødstøl, teknisk tegner, og interiørarkitekt Ingunn Skjelanger Sørli. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.  Foto: Evy Kavli

Nyheter

Bedriften var i vinter på god veg inn i hotellmarkedet med nylansering av sine hotellkonsept. I februar undertegnet de en treårskontrakt med Scandic-kjeden der de skulle levere både hotellsenger og køyesenger til hotell i Sverige, Tyskland, Danmark, Finland og Norge.