Nå kan du bestille løsmasse fra din egen stue

J. O. Moen har starta nettbutikk.

Raymond Moen Volle hos J. O. Moen melder at de nå har starta egen nettbutikk i Rauma, der man kan få kjøpt løsmasse og få det levert hjem.  Foto: Privat

Nyheter

Det melder selskapet selv i en pressemelding. Det dreier seg om hagejord, sagflis og vegduk/fiberduk. Disse produktene har lenge vært til salgs hos J. O. Moens anlegg på Åndalsnes, men nå gjør de det lettere for kundene å bestille varene selv hjemmefra. Hagejorda og sagflisen vil bli levert hjem i ønsket mengde i løsvekt.

«Med den situasjonen verden står i nå hvor mange ikke ønsker å oppsøke fysiske butikker, men allikevel blir oppfordret til å handle lokalt tenker vi dette er en flott ordning for Rauma sine innbyggere. Nå kan de handle løse masser lokalt men kan gjøre det rett fra sofaen hjemme», skriver markedssjef Raymond Moen Volle i pressemeldinga.

Han skriver videre at det i første omgang er de mest populære varene som vil være tilgjengelige på nettbutikken, men at de tenker å legge til flere varer etter hvert.