TV 2 bekrefter ny sesong av «Kompani Lauritzen»

De vurderer også å spille inn sesong 2 på Åndalsnes.

Suksess: Kombinasjonen av heftig natur, fysiske utfordringer og menneskelige relasjoner har gjort realityserien «Kompani Lauritzen» til en braksuksess for TV 2. Nå bekrefter kanalen at det blir en ny runde til høsten, og at de vurderer å spille inn på Åndalsnes på nytt.  Foto: Matti Bernitz

Nyheter

Nesten én million seere fikk med seg at Øyvind «Vinni» Sauvik stakk av med seieren i første sesong av «Kompani Lauritzen». Nå bekrefter TV 2 at det kommer en ny sesong av den populære serien.

– Kompani Lauritzen har vært et eventyr for TV 2, og vi må få takke fantastiske Dag Otto og Kristian, samt produksjonsselskapet Seefood og interne krefter i TV 2, sier Kathrine Haldorsen, programdirektør i TV 2 til kanalens egne hjemmesider.

Programmet har i snitt hatt 1,2 millioner seere, og har blitt en stor seersuksess for TV 2. Haldorsen forteller videre at de også vurderer å spille inn også sesong 2 på Åndalsnes.

– Kompani Lauritzen er en av de største TV-suksessene i nyere tid, og derfor er det veldig hyggelig å kunne bekrefte at vi nå har bestilt en ny sesong som skal spilles inn til høsten. Vi vurderer å spille inn på Åndalsnes på nytt, sier hun.

Også Dagbladet har omtalt saken, og de har også snakket med programleder Dag Otto Lauritzen. Om det er han som blir programleder også i sesong 2 er usikkert, siden han også er engasjert som kommentator under Tour de France. Om konkurransen vil krasje med innspillingen av programmet er fortsatt usikkert på grunn av koronakrisen, men han håper at han kan gjøre begge deler.

– Det er selvfølgelig det beste, men det er andre enn meg som bestemmer det. Det kan jo være at situasjonen gjør at det ikke er så enkelt å reise verden rundt, så vi vet ikke, sier han til avisa.