Skal kjøre en stor spørreundersøkelse i frivilligheten

– Resultatene fra spørreundersøkelse som vi vil sende ut til alle våre frivillige lag og organisasjoner, vil danne grunnlaget for vår nye frivilligplan, opplyser Geir Grav.

Organisatorer: Geir Grav og Kairith Fugledal Kvarsnes skal lede arbeidet med en ny frivilligplan for Rauma kommune. I den forbindelse kjører de nå i gang med en stor spørreundersøkelse blant lag og organisasjoner, som skal gi basis for videre arbeid med planen. Bildet er tatt før koronarestriksjonene slo inn.   Foto: Evy Kavli

Nyheter

– Det ble litt hengelås på samfunnet da vi skulle dra i gang prosjektet vårt i mars, men vi er nå i gang igjen, sier Geir Grav, som sammen med Kairith Fugledal Kvarsnes fra Frivilligsentralen, skal lage en ny frivilligplan for kommunen.