Blir «Årets fjellgeit»: – Stolt av å bli innlemmet i en slik gjeng

Nettmagasinet Harvest får hedersprisen «Årets fjellgeit» fra Norsk Fjellfestival og Den Norske Turistforening (DNT).

Harvest-redaksjonen: Fra venstre Simen Tveitereid, Anders Aakre, Torbjørn Ekelund og Kjetil S. Østli.   Foto: Harvest Magazine

Nyheter

I begrunnelsen heter det at «Nettmagasinet Harvest har siden opprettelsen i 2013 posisjonert seg som en av landets viktigste stemmer i arbeidet for å framheve verdien av natur, friluftsliv, naturglede – og miljøbevissthet i bred sammenheng. De har i løpet av disse årene publisert flere tusen artikler, essays, reportasjer og prisvinnende gravejournalistikk. De har skapt debatt og refleksjon, bidratt til avsløringer og til å sette dagsorden når det gjelder forvaltningen av natur og miljø.»