Skidag i midten av mai

Tredjeklasse ved Isfjorden skole er vant til å ha skidager, men så seint i mai er sjelden kost også for dem.

Gøy på ski: Torsdag hadde tredjeklasse ved Isfjorden skole skidag, midt i mai. Fra venstre: Emine Salamonsen, Mathea Fedje Riksfjord, Mathilde Tøndel, Emira Heen Morstøl, Julie Størseth, Anna Chanell Novik-Flydahl, Elida Venge Grøvdal, Nora Alvilde Hansen, Emma Grøvdal Kotsbakk, Kristian Sæther Døving, Ulrik Næss, Trym Devor-Grav og Marcus Morstøl Tetlie.  Foto: Even Ørjasæter

Nyheter

«Kom mai, du skjønne, milde», heter det så fint i barnesangen som blir sunget i disse tider. I annerledesåret 2020, derimot, har mai vært alt annet enn mild, og vinteren kom tilbake for fullt. Derfor bestemte lærerne i tredjeklasse ved Isfjorden skole å ta en impromptu skidag, torsdag.