Får ikke åpne likevel

Rauma Kampsport og Helsestudio får likevel ikke åpne denne uka.

Stine Bjørlykhaug og Andrew Hudson driver Rauma Kampsport og Helsestudio i Måndalen. Etter å ha vært stengt i snart to måneder vil de nå åpne dørene igjen på fredag. Bildet er tatt i en annen anledning.  Foto: Evy Kavli

Nyheter

Oppdatert: Fredag 8. mai publiserte Andrew Hudson følgende på Facebook: «Ny beskjed! Jeg må desverre si at jeg var litt for ivrig etter å komme igang etter at jeg leste artikkelen NIF selv la ut tidligere i uken. Den kunne leses som om det var absolutt mulig for oss å gjennomføre treninger med visse tiltak. Nå i ettertid og etter kontakt med NIF, ser det likevel ut som dette blir vanskelig. Jeg fikk en liste over tiltak som måtte overholdes, og det er 2 punkt der som gjør ting veldig vanskelig. Og uansett hvor urimelig og hvor uenig jeg er med de, må vi bare gjøre som de sier. Jeg og Stine setter oss ned ihelgen og ser om det i det hele tatt er mulig å åpne noe som helst slags form for trening og legger ut her når vi finner ut mer. Jeg beklager veldig at jeg var for rask på avtrekkeren, jeg hadde gledd meg til å gi dere et tilbud igjen.»