Isfjorden, Åndalsnes og Veblungsnes på lørdag:

Parade med blålys for å si at «Alt blir bra»

På lørdag vil nødetatene i Rauma spre optimisme i koronatida.

Optimister: «Jeg vet det går bra til sist», synger Jahn Teigen i sangen «Optimist», som har blitt kjenningsmelodien til «Alt blir bra»-paradene som har blitt arrangert flere steder i landet. På lørdag blir denne paraden arrangert her i Rauma, og nødetatene stiller villig opp for å spre optimisme i en usikker tid. Fra venstre, Ståle Sølsnes fra ambulansetjenesten, Ole Tommy Ødegård fra brannvesenet og Per-Tore Storbråten fra politiet.  Foto: Even Ørjasæter

Nyheter

– Planen er å starte i Isfjorden og holde på der i vel en times tid, så gjør vi det samme på Åndalsnes og Veblungsnes, forteller Ståle Sølsnes i ambulansetjenesten til Åndalsnes Avis.