Politiet er klar overfor russen:

Det blir lite russefeiring

– Vi går ut med felles regler til russen i hele fylket, sier Arild Helland som er seksjonsleder for forebyggende enhet hos politiet i Møre og Romsdal.

Fortsatt usikkert: Det blir lite russefeiring for russen nå i mai. Det er klart etter at russen nylig har hatt et møte med politiet i Møre og Romsdal. – Vi må bare være med på vår del av denne dugnaden, sier styreleder for russen ved Romsdal vidergående skole, Lone Dahle Skomsø.  Foto: Privat

Vi må bare forholde oss til det myndighetene bestemmer

Lone Dahle Skomsø
Nyheter

Styreleder for russen ved Romsdal videregående skole i Molde, Lone Dahle Skomsø, refererer til et digitalt dialogmøte som russen i Molde hadde med lokalt politi torsdag. Russen hadde bedt om dette møtet for å få klargjort hvordan de nå skal forholde seg til russetida som normalt ville ha vært like rundt hjørnet.